Møbeltapetsering

På vårt verksted, lokalisert i hjertet av Orkanger sentrum, har vi dedikert oss til kunsten møbeltapetsering. Vårt håndverk har hjulpet mange fornøyde kunder med å gi nytt liv til både antikke juveler og moderne innredningsstykker. Dette er ikke bare en jobb for oss, men en lidenskap.

Med over 15 års dyptgående erfaring i bransjen, har Skjetne Design blitt et kjent navn for kvalitetsarbeid innen møbeltapetsering i regionen. Vår lange historie i bransjen vitner om vår evne til å forstå kundenes behov og levere resultater som overgår forventningene.

Vårt brede utvalg av møbelstoffer kommer i en rekke prisklasser, noe som betyr at vi kan tilpasse prosjektene for ethvert budsjett. Uansett om du ønsker et luksuriøst fløyelstoff eller et mer hverdagslig og robust materiale, har vi noe som vil passe ditt prosjekt og din stil.

Men hos Skjetne Design, stopper ikke våre tjenester ved tapetsering. Vi er stolte av å kunne tilby skreddersydde møbelløsninger for de med en unik visjon. Drømmer du om en skreddersydd sengegavl? Eller kanskje en puff i en spesiell farge eller design? Vårt team av erfarne møbeltapetserere og designere er klare til å bringe dine drømmer til virkelighet.

Vi tror på en individualistisk tilnærming. Hver kunde, hvert møbel og hver visjon er unik, og vi tar oss tid til å forstå og realisere hver enkelt av dem. Ingen oppdrag er for store, ingen utfordring for kompleks. Vi er her for å hjelpe, uansett hva dine behov måtte være.

Din tilfredshet er vår største belønning. Derfor garanterer vi kvalitetsarbeid for hvert eneste prosjekt, uansett størrelse. Ta gjerne kontakt med oss for en konsultasjon eller besøk vårt verksted i Orkanger for å oppdage hva Skjetne Design kan gjøre for deg.